Cassoleta de recapte express

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:      
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Uns 8 cm de botifarra crua.
  • Uns quants xampinyons petits.
  • Un ou.
  • Quatre dents d'all, pelats i esclafats.
  • Un tomĂ quet tallat a quarts.
  • Un raig d'oli.
  • Un raig de vi.
  • Sal i pebre.
  • Julivert fresc picat.

1 racions

ElaboraciĂł

Tallo la botifarra a trossos i la poso amb la resta d'ingredients, excepte l'ou, en una cassola de terrissa. Ho poso a foc fort durant uns quants minuts.
Un cop la botifarra estĂ  feta, hi faig un lloc al mig, hi tiro l'ou (que no estava a la nevera!!) amb una mica de sal gruixuda sobre el rovell i apago el foc.
I llest per servir!

15min

Notes

Òbviament, no cal dir que, ni que sigui un tòpic... lo millor és sucar-hi pa.

Per


Recepta de cuina de Cassoleta de recapte express

Tinc un mòbil que fa unes grans fotografies...
per Jordi Bn

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cassoleta de recapte express

Enllaça aquesta recepta:

1260 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!