Cassoleta de recapte express

Ingredients

  • Uns 8 cm de botifarra crua.
  • Uns quants xampinyons petits.
  • Un ou.
  • Quatre dents d'all, pelats i esclafats.
  • Un tomàquet tallat a quarts.
  • Un raig d'oli.
  • Un raig de vi.
  • Sal i pebre.
  • Julivert fresc picat.

1 racions

Elaboració

Tallo la botifarra a trossos i la poso amb la resta d'ingredients, excepte l'ou, en una cassola de terrissa. Ho poso a foc fort durant uns quants minuts.
Un cop la botifarra està feta, hi faig un lloc al mig, hi tiro l'ou (que no estava a la nevera!!) amb una mica de sal gruixuda sobre el rovell i apago el foc.
I llest per servir!

15min

Notes

Òbviament, no cal dir que, ni que sigui un tòpic... lo millor és sucar-hi pa.

Per


Recepta de cuina de Cassoleta de recapte express

Tinc un mòbil que fa unes grans fotografies...

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3279 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: