Cassoleta de recapte express

Ingredients

  • Uns 8 cm de botifarra crua.
  • Uns quants xampinyons petits.
  • Un ou.
  • Quatre dents d'all, pelats i esclafats.
  • Un tomàquet tallat a quarts.
  • Un raig d'oli.
  • Un raig de vi.
  • Sal i pebre.
  • Julivert fresc picat.

1 racions

Elaboració

Tallo la botifarra a trossos i la poso amb la resta d'ingredients, excepte l'ou, en una cassola de terrissa. Ho poso a foc fort durant uns quants minuts.
Un cop la botifarra està feta, hi faig un lloc al mig, hi tiro l'ou (que no estava a la nevera!!) amb una mica de sal gruixuda sobre el rovell i apago el foc.
I llest per servir!

15min

Notes

Òbviament, no cal dir que, ni que sigui un tòpic... lo millor és sucar-hi pa.

Per


Recepta de cuina de Cassoleta de recapte express

Tinc un mòbil que fa unes grans fotografies...

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: