Arròs de colors

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Arròs blanc
  • Tomàquet sofregit (comprat o fet a casa amb tomàquets, oli, sal, i sucre)
  • Curry
  • All
  • Julivert
  • Oli
  • Sal

Elaboració

Es fa bullir l'arròs amb un fulla de llorer, alls i sal
Quan està cuit, es reparteix en quatre plats per barrejar-lo i així quedarà tenyit de
- el tomàquet sofregit per tenyir-lo de color vermell
- una barreja de julivert amb oli passat pel turmix per tal que quedi de color verd
- el curry i així quedarà de color groc
- un quart plat que serà d'arròs blanc
Per emplatar els arrossos, es pot fer com si fos una roda de carro i anant disposant-lo en forma tringular com es mostra a la foto.
A sobre de cada triangle si posa una fulla de julivert al verd, un tall de tomàquet o un tomàquet xerry al vermell, una mica de pols de curry al groc i mig all al blanc.

1h

Notes

Pot servir com a acompanyament d'un segon plat tant de peix com de carn.
Per fer un altre color per exemple es pot fer amb tinta de calamar i així quedarà negre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Mercè Montardit diu:
molt vistós! Ideal per sorprendre a petits i grans.
Kro Kolomina diu:
si, gràcies, la veritat és que sorpren molt!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!