Barquetes d'endívia
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 endívies
- tomàquets d'amanir
- panses
- anxoves
- pinyons
- pebrot vermell
- pebrot groc
- gambetes pelades
- surimi
- oli, sal, vinagre de mòdena
- Per decorar el plat cogombre, tomàquet xerri, i julivert
4 racions
Elaboració
Es desfulla l'endívia conservant-ne les fulles més maques per anar-les omplint de tres tipus com es veu a la foto:
- es passen les panses, els pinyons per la paella amb una miqueta de sal i oli. S'hi aboca les anxoves trinxades petites.Es barreja bé i s'omplen 3 fulles d'endívies.
- es tallen a trocets ben petits els pebrots vermell i groc i també un tomàquet, es deixa macerar amb una mica d'oli i sal i unes gotes de vinagre de mòdena. També s'omplen 3 fulles d'endívies.
- es passen per la paella les gambetes una mica, es tallen ben petites i juntament amb el surimi que també s'haurà tallat ben menudet. es deixa macerar amb una mica d'oli i sal i unes gotes de vinagre de mòdena. També s'omplen 3 fulles.
En una font prou gran, es tallen els tomàquets com si fos per carpaccio i es col.loca com a base del plat. Es van col.locant sobre el tomàquet les barquetes d'endívia formant un cercle.
Bon profit!
1h 30min
Notes
per decorar he utilitzat un trosset de cogombre i un tomàquet xerri. També he posat les fulles de julivert una sobre cada fulla.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5096 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.