Barquetes d'endívia

Ingredients

  • 2 endívies
  • tomàquets d'amanir
  • panses
  • anxoves
  • pinyons
  • pebrot vermell
  • pebrot groc
  • gambetes pelades
  • surimi
  • oli, sal, vinagre de mòdena
  • Per decorar el plat cogombre, tomàquet xerri, i julivert

4 racions

Elaboració

Es desfulla l'endívia conservant-ne les fulles més maques per anar-les omplint de tres tipus com es veu a la foto:

- es passen les panses, els pinyons per la paella amb una miqueta de sal i oli. S'hi aboca les anxoves trinxades petites.Es barreja bé i s'omplen 3 fulles d'endívies.
- es tallen a trocets ben petits els pebrots vermell i groc i també un tomàquet, es deixa macerar amb una mica d'oli i sal i unes gotes de vinagre de mòdena. També s'omplen 3 fulles d'endívies.
- es passen per la paella les gambetes una mica, es tallen ben petites i juntament amb el surimi que també s'haurà tallat ben menudet. es deixa macerar amb una mica d'oli i sal i unes gotes de vinagre de mòdena. També s'omplen 3 fulles.
En una font prou gran, es tallen els tomàquets com si fos per carpaccio i es col.loca com a base del plat. Es van col.locant sobre el tomàquet les barquetes d'endívia formant un cercle.
Bon profit!

1h 30min

Notes

per decorar he utilitzat un trosset de cogombre i un tomàquet xerri. També he posat les fulles de julivert una sobre cada fulla.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5096 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: