Menestra de llenties

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • un pot de llenties cuites (400gr)
  • 3 tires de bacon
  • 2 patates grans
  • 2 pastanagues
  • 1 pebrot verd
  • 4 alls
  • 2 cebes
  • vi blanc
  • oli d'oliva, sal, pebre
  • comí mòlt

4 racions

Elaboració

En una paella o cassola es posen a sofregir amb un bon raig d'oli d'oliva els alls sencers o trinxats com es vulgui, les patates, les cebes, pastanagues i pebrot verd tallat ben menut. Si tira el vi blanc. Al cap d'una estona s'hi afegeix el bacon a tires. Es corregeix de sal i pebre i s'hi tira uns polsims de comí mòlt. A part s'escorren les llenties del pot i s'aboquen a la paella.
Es tasta com està de sal, comí i pebre.
Es deixa una mica que les llenties agafin el gustet del sofregit i ja està!
Bon profit!

1h

Notes

per decorar se m'acut: fulletes de julivert, rodanxes d'ou dur,....


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1438 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: