Amanida de llenties

Ingredients

  • 1 pot de llenties gran
  • mig pebrot vermell
  • 3 tomàquets
  • 3 pastanagues
  • 1 ceba
  • 3 ous durs
  • julivert
  • oli d'oliva, sal, vinagre de Mòdena

5 racions

Elaboració

Es tallen les hortalisses ben menudetes i s'aboca en una font. També s'hi tiren les llenties.
Els ous durs es tallen també petits i s'hi tiren, juntament amb el julivert tallat menut.
S'amaneix al gust amb la sal, l'oli i el vinagre de Mòdena.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5008 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: