Croquetes casolanes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Croquetes
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Ingredients de la carn d'olla: patates, cebes, pastanagues, col, pollastre, xai, porc, porro, ....
- farina
- llet
- sal
- anou moscada
- oli d'oliva
Elaboració
En una paella amb oli hi posem tots els elements de la carn d'olla una vegada s'han triat, dessossat i tallat ben menudet.
Es trinxa tot fent una pasta i s'hi tira una mica de sal i l'anou moscada en pols, una mica de farina i una mica de llet. Es barreja tot, que la pasta quedi una mica espesssa, s'hi va tirant una mica més de farina o de llet segons convingui, i es ratifica amb una mica de sal i l'anou moscada.
Quan ja està feta aquesta pasta, es deixa refredar.
En una paella s'hi tira una mica d'oli ja per fregir les croquetes, que les anirem fent agafant cullerades de la pasta d'abans i donant forma de croqueta i enfarinant abans de fregir.
s'aniran fent tantes croquetes com pasta hi hagi; si en surten moltes, es podran congelar.
Bon profit!
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.