Croquetes de conill

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill de quilo i mig, tallat a trossos regulars
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Farina
  • Conyac
  • Una ceba picolada
  • Nata líquida, per muntar
  • Pa ratllat
  • Tres ous batuts

6 racions

Utensilis

Una màquina trinxadora

Elaboració

En una cassola amb oli doliva, sofregim el conill, el flamegem amb el coñac, i el deixem refredar. Quan és fred, amb l'ajud d'un Ganivet, el desossem, el passem per la trinxadora, i el reservem.
En una cassola una mica fonda, fregim la ceba picolada amb oli d'oliva, i quan és mig rossa, afegim el conill trinxat, un raig de nata líquida, i anem remenant amb una espátula de fusta.
Seguidament, espolsem farina pel damunt, i seguim remenant, fins aconsseguir una massa espesa. Corregim de sal, i ho deixem reposar, de un dia per altre.
En el moment de fer les croquetes, anem agafant porcions de la massa, i fem com una mena de "botifarres". Tot seguit, tallem unes porcions de la mida d'una croqueta, i la moldegem amb els dits. Seguidament, les passem per l'ou batut, el pa ratllat, i les fregim amb oli d'oliva. A mida que les fregim, les anem posant damunt un paper de cuina, per treure lexcés d'oli, de fregir-les.
Quan ja les tenim fregides, les traiem a taula en una safata ben bonica, amb una blonda.

1h


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

681 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!