Cóc de poma ràpid

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ou
  • 3/4 - 1 got de sucre morè
  • 2 cullerades i mitja soperes d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de postre de sucre avainillat
  • mitja cullerada de postre de canyella mòlta
  • un quart de got de llet
  • 5 cullerades soperes i mitja de farina
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 3 pomes golden
  • sucre glacé i canyella mòlta per decorar

Elaboració

Precalentar el forn a 180º, engrassar un motlle rodó i passar-hi farina.
Batre l'ou i barrejar-hi el sucre, la canyella, la vainilla fins aconseguir una textura cremosa.
Barrejar la farina amb el llevat i tamisar-ho.
Barrejar la llet amb la farina i la barreja d'abans fins aconseguir una massa homogènia.
Omplir el motlle.
Pelar les pomes i tallar-les com si fossin mitges, i col.locarles sobre la massa. Enfornar entre 35-40 minuts.
Bon profit!

35min

Notes

per decorar sucre glacé i unes fulletes de menta per sobre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1783 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: