Cóc de poma ràpid
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ou
- 3/4 - 1 got de sucre morè
- 2 cullerades i mitja soperes d'oli d'oliva
- 1 cullerada de postre de sucre avainillat
- mitja cullerada de postre de canyella mòlta
- un quart de got de llet
- 5 cullerades soperes i mitja de farina
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 3 pomes golden
- sucre glacé i canyella mòlta per decorar
Elaboració
Precalentar el forn a 180º, engrassar un motlle rodó i passar-hi farina.
Batre l'ou i barrejar-hi el sucre, la canyella, la vainilla fins aconseguir una textura cremosa.
Barrejar la farina amb el llevat i tamisar-ho.
Barrejar la llet amb la farina i la barreja d'abans fins aconseguir una massa homogènia.
Omplir el motlle.
Pelar les pomes i tallar-les com si fossin mitges, i col.locarles sobre la massa. Enfornar entre 35-40 minuts.
Bon profit!
35min
Notes
per decorar sucre glacé i unes fulletes de menta per sobre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3133 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.