Puntes de calamar amb escarxofes

Ingredients

  • Ceba
  • Caldo vegetal
  • Puntes de calamar
  • Escarxofes
  • Farina
  • julivert i all
  • sal, Oli d'oliva
  • Vi blanc

Elaboració

En una cassola amb una mica d'oli si ratlla la ceba i es fa sofregir.
Les escarxofes es triguen bé, es netegen i es tallen al llarg en trossets petits. Es tiren junt amb la ceba, a la cassola amb el vi, i una mica de caldo vegetal, els alls ben menuts, el julivert tallat i sal. Es deixen coure tapades.
Per altra banda, les puntes de calamar s'enfarinen es sal pebren una mica, i s'aboquen a la cassola on hi ha les escarxofes.
Es va movent la cassola ja que la farina farà que quedi una salseta espesa i molt bona.
Al cap de 15-20 minuts, ja està llest.
Bon profit!

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1103 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: