Calamarsets a la marinera amb patates
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quilo de calamarsets petits
- Tres patates pelades
- Quatre alls aixafats
- Quatre tomàquets vermells mitjans
- Dues fulles de llorer
- Una ceba
- Un got de conyac
- Un got de vi blanc
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa fonda amb tapa
Elaboració
Primerament netegem els calamarsets i els fiquem a la cassola juntament amb les potes i les ales.
Tot seguit, afegim els tomàquets tallats en quatre trossos, els alls aixafats,el llorer i la ceba tallana a juliana. Tot seguit, afegim: el got de conyac, el got de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, ho remenem tot ben remenat, tapem la cassola i ho fiquem a foc mitjà fins que els calamarsets són mig cuits.
Seguidament, afegim les patates pelades i cascades a trossos regulars, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt estigui ben cuit, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
710 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Joan, si vas a les meves receptes, podràs veure la recepta de com es fa el sofregita les cuines professionals, que crec...
Amic Moisès, si vas a les meves receptes veuràs la recepta de l'amanida Alemanya, que també et pot agradar.
Amic Joan, si vas a les meves receptes trobaràs dues varietats de Qiche Lorraine que crec que t'agradaran. Les receptes...
Amiga M. Àngels, el que l'amic Josep M hem sembla que vol dir, és que amb julivert, oli i all, hem de fer una picada amb la...
Amic Moisés, si vas a les meves receptes, veuràs " la meva sopa de ceba", que també et pot ser interessant. Rep una...