Calamarsets a la marinera amb patates

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:      
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un quilo de calamarsets petits
  • Tres patates pelades
  • Quatre alls aixafats
  • Quatre tomĂ quets vermells mitjans
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba
  • Un got de conyac
  • Un got de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa fonda amb tapa

ElaboraciĂł

Primerament netegem els calamarsets i els fiquem a la cassola juntament amb les potes i les ales.
Tot seguit, afegim els tomĂ quets tallats en quatre trossos, els alls aixafats,el llorer i la ceba tallana a juliana. Tot seguit, afegim: el got de conyac, el got de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, ho remenem tot ben remenat, tapem la cassola i ho fiquem a foc mitjĂ  fins que els calamarsets sĂłn mig cuits.
Seguidament, afegim les patates pelades i cascades a trossos regulars, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt estigui ben cuit, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Calamarsets a la marinera amb patates

Enllaça aquesta recepta:

632 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!