Coca de formatge i tomàquet

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 plaques de pasta de full congelada
  • 6 tomàquets madurs
  • 4 o 6 talls de formatge tipus Cheddar
  • Oli d'oliva, sucre, sal, orenga, farina

Elaboració

S'engega el forn a 150º.
Es disposen les tres plaques de pasta de full en una plata d'anar al forn (amb una mica de farina) una al costat de l'altra, i quan estigui descongelat, amb els dits es mira d'unir-les.
Es van col.locant les làmines de formatge sobre les plaques deixant uns 2 cm. tot voltant de la placa per fer una crosta.
A sobre del formatge es col.loca el tomàquet tallat a rodanxes. S'hi tira una mica de sucre per sobre, una mica de sal, l'orenga i un raig d'oli.
Es fa una aresta tot voltant de la coca i s'enforna durant 20 mn.
Bon profit!

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1790 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Pere S Verdú diu:
Jo hi he afegit talls de pernil dolç a sota dels tomàquets/formatge. Senzilla i boníssima recepta!
Kro Kolomina diu:
gràcies!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: