Codonyat casolà

Ingredients

  • codonyes
  • sucre blanc
  • suc de taronja

Utensilis

Cassola d'acer inoxidable, turmix.

Elaboració

Es pelen i netegen les codonyes, i es tallen a troços.
En una cassola es posen al foc juntament amb el sucre i el suc.
Es posa a foc baix i es va remenant.
Amb molta paciència, al cap de molta estona, veureu com es va fent tou el codony i vigilant a no cremar-vos ho tasteu a veure si hi heu d'afegir més suc i més sucre.
Quan ho tingueu cuit i al vostre gust, amb el turmix ho trinxeu fins aconseguir una pasta ben fina.
Quan no cremi, ho poseu en safates per guardar (si són de plàstic, vigileu no les cremi i us hi faci un forat).
Es guarda quan estigui fred a la nevera i dura molt de temps.
Us passo fotos per veure el procés.

2h

Notes

Com més estona el tigueu al foc, quedarà de color més fosc, doncs el sucre el caramelitza més.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3617 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Almodis de la Marca diu:
Ostres Carol, aquesta recepte em ve molt bé!! La meva cunyada m'ha donat una capsa plena de codonys i no sabia massa bé que fer-ne. Ara ja ho tinc clar

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: