Codonyat casolà
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Confitures
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- codonyes
- sucre blanc
- suc de taronja
Utensilis
Cassola d'acer inoxidable, turmix.
Elaboració
Es pelen i netegen les codonyes, i es tallen a troços.
En una cassola es posen al foc juntament amb el sucre i el suc.
Es posa a foc baix i es va remenant.
Amb molta paciència, al cap de molta estona, veureu com es va fent tou el codony i vigilant a no cremar-vos ho tasteu a veure si hi heu d'afegir més suc i més sucre.
Quan ho tingueu cuit i al vostre gust, amb el turmix ho trinxeu fins aconseguir una pasta ben fina.
Quan no cremi, ho poseu en safates per guardar (si són de plàstic, vigileu no les cremi i us hi faci un forat).
Es guarda quan estigui fred a la nevera i dura molt de temps.
Us passo fotos per veure el procés.
2h
Notes
Com més estona el tigueu al foc, quedarà de color més fosc, doncs el sucre el caramelitza més.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2036 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
gràcies!
Hola Joan C, aquesta recepta només és per privilegiats oi? salut!
Quina presentació més xula!! és de concurs!!
si, gràcies, la veritat és que sorpren molt!
si, amb l'anís obtindràs el mateix, el que passa és que la ratafia li dóna una aroma un pèl diferent.