Codonyat casolà

Ingredients

  • codonyes
  • sucre blanc
  • suc de taronja

Utensilis

Cassola d'acer inoxidable, turmix.

Elaboració

Es pelen i netegen les codonyes, i es tallen a troços.
En una cassola es posen al foc juntament amb el sucre i el suc.
Es posa a foc baix i es va remenant.
Amb molta paciència, al cap de molta estona, veureu com es va fent tou el codony i vigilant a no cremar-vos ho tasteu a veure si hi heu d'afegir més suc i més sucre.
Quan ho tingueu cuit i al vostre gust, amb el turmix ho trinxeu fins aconseguir una pasta ben fina.
Quan no cremi, ho poseu en safates per guardar (si són de plàstic, vigileu no les cremi i us hi faci un forat).
Es guarda quan estigui fred a la nevera i dura molt de temps.
Us passo fotos per veure el procés.

2h

Notes

Com més estona el tigueu al foc, quedarà de color més fosc, doncs el sucre el caramelitza més.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1748 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Almodis de la Marca diu:
Ostres Carol, aquesta recepte em ve molt bé!! La meva cunyada m'ha donat una capsa plena de codonys i no sabia massa bé que fer-ne. Ara ja ho tinc clar


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!