Cassola de pasta petita amb gambes i calamars
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Paella
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 4 cullerots de pasta per a sopa petita (estrelles, lletres, mariscs, pinyons, pistons mitjans...)
- 8 cullerots de brou de peix (pot ésser de peix de roca, de peix de platja, de peix de closca...)
- 2 calamarsos nets tallats a rodanxes
- gambes vermelles petites
- musclos fets al vapor
- 3 dents d'alls
- 2 grells (cebes tendres)
- 6 tomàquets madurs triturats
- 1/2 got de vi blanc
- pebre vermell, sal i oli d'oliva
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Tallem els alls a quadrets. Tallem les cebes tendres molt fines incloent la part verda. Posem oli d'oliva en una cassola i quan estigui calent posem a sofregir l'all i la ceba tendra amb un polsim de sal. Remenem i deixem que es faci uns tres minuts i afegim els calamarsos. Tornem a remenar. Deixem que es vagi fent a foc lent i anem remenant per tal que no es cremi. Posem el pebre vermell i afegim la polpa de tomàquet. Deixem que es vagi fent a foc lent. Quan veiem que s'està assecant, afegim el mig got de vi blanc i tornem a remenar. Deixem que es begui el vi i li afegim el brou de peix calent. Quan comenci a bullir afegim la pasta de sopa i remenem. Afegim les gambes crues i els musclos i deixem que es vagi fent a foc mitjà uns deu minuts (mirar temps de cocció de la pasta que emprem).
Quan la pasta estigui feta al dente, apaguem el foc, tapem la cassola i deixem que reposi uns cinc minuts.
Ja ho podem servir.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Calamarsos  Gambes  Pasta per a sopa
 
						Etiquetes: 
						Calamarsos  Gambes  Pasta per a sopa  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3031 visites.
 3031 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
									 Salvador Soms
 Salvador Soms![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Carns
 Carns 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures

 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram