Cassola de pasta petita amb gambes i calamars

Ingredients

  • 4 cullerots de pasta per a sopa petita (estrelles, lletres, mariscs, pinyons, pistons mitjans...)
  • 8 cullerots de brou de peix (pot ésser de peix de roca, de peix de platja, de peix de closca...)
  • 2 calamarsos nets tallats a rodanxes
  • gambes vermelles petites
  • musclos fets al vapor
  • 3 dents d'alls
  • 2 grells (cebes tendres)
  • 6 tomàquets madurs triturats
  • 1/2 got de vi blanc
  • pebre vermell, sal i oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Tallem els alls a quadrets. Tallem les cebes tendres molt fines incloent la part verda. Posem oli d'oliva en una cassola i quan estigui calent posem a sofregir l'all i la ceba tendra amb un polsim de sal. Remenem i deixem que es faci uns tres minuts i afegim els calamarsos. Tornem a remenar. Deixem que es vagi fent a foc lent i anem remenant per tal que no es cremi. Posem el pebre vermell i afegim la polpa de tomàquet. Deixem que es vagi fent a foc lent. Quan veiem que s'està assecant, afegim el mig got de vi blanc i tornem a remenar. Deixem que es begui el vi i li afegim el brou de peix calent. Quan comenci a bullir afegim la pasta de sopa i remenem. Afegim les gambes crues i els musclos i deixem que es vagi fent a foc mitjà uns deu minuts (mirar temps de cocció de la pasta que emprem).
Quan la pasta estigui feta al dente, apaguem el foc, tapem la cassola i deixem que reposi uns cinc minuts.
Ja ho podem servir.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

965 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!