Coc d'avellanes i canyella
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Ingredients
- un got de farina normal
- un got de farina integral
- un got de llet
- un got d'oli d'oliva Siurana
- un got de sucre
- 3 ous
- un paquet de llevat químic
- una cullerada de canyella en pols
- 100g d'avellanes de Reus
10 racions
Elaboració
Posem el forn a preescalfar a 180º.
Batem els ous amb el sucre.
Hi afegim l'oli i la llet.
Hi barregem la resta i ho acabem de batre.
A l'últim moment hi incorporem les avellanes picades grosses.
Preparem el motlle amb farina i oli perquè no s'enganxi i hi aboquem la massa.
Ho posem al forn, ja calent, a 180º, uns 35-40 minuts.
1h
Etiquetes: Coca de avellanes Avellanes DOReus Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3390 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.