Coc d'avellanes i canyella

Categoria:
Recepta per

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • un got de farina normal
  • un got de farina integral
  • un got de llet
  • un got d'oli d'oliva Siurana
  • un got de sucre
  • 3 ous
  • un paquet de llevat químic
  • una cullerada de canyella en pols
  • 100g d'avellanes de Reus

10 racions

Elaboració

Posem el forn a preescalfar a 180º.
Batem els ous amb el sucre.
Hi afegim l'oli i la llet.
Hi barregem la resta i ho acabem de batre.
A l'últim moment hi incorporem les avellanes picades grosses.
Preparem el motlle amb farina i oli perquè no s'enganxi i hi aboquem la massa.
Ho posem al forn, ja calent, a 180º, uns 35-40 minuts.

1h

Per


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: