Pa de pessic de Canyella

Ingredients

  • 250 g de Farina
  • 250 g de Sucre
  • 100 ml d'Oli
  • 100 ml de Llet
  • 3 Ous
  • 20 g Llevat en pols
  • 15-20 g de Canyella en pols
  • Mantega

8 racions

Elaboració

1. Pre-escalfar el forn abans de començar a preparar els ingredients (posició: abaix, temp.: màxim).
2. Barrejar en un vol tots els ingredients (Aconsello avocar-hi els ous al final).
3. Afegir-hi la canyella en pols (20-25 g aprox.).
4. Engreixar el motllo amb la mantega i avocar-hi la barreja.
5. Ho fiquem al forn i baixem la temp. a 210ºC, coure durant 30 min aprox. (punxar amb un ganivet i quant surti net ja està fet.).

35min

Notes

Si el motlle és metal·lic, podeu folrar l'interior amb paper de plata i engreixar amb la mantega per sobre del paper, així aconseguirem que es desmotlli millor.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4463 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: