Brownie crudivegà

Ingredients

  • Una poma petita pelada i ratllada
  • Mitja tassa d'atmelles crues
  • Mitja tassa de pipes de girasol
  • Mitja tassa de panses
  • 1/4 de tassa entre cacao en pols i garrofa en pols, crus
  • Un pessic de canyella en pols
  • Aigua mineral , filtrada o de manantial

6 racions

Utensilis

Robot de cuina o procesador d'aliments.

Elaboració

Posem les atmelles en un bol i les deixem en remull, en aigua mineral, la nit abans o un mínim de 8 hores.
Col.loquem les piepes, les panses, la poma i les atmelles al robot d'aliments i triturem.
No triturament molt.
Afegim la resta d'ingredients i tornem a triturar.
Tot seguit ho col.locarem en un motlle, preferiblement rectangular i ho compactarem amb l'ajuda de les mans.
Posar a la nevera perque la massa es torni dura durant unes quantes hores

30min


Etiquetes:                   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4881 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: