Allioli de llavors de carbassa al comí
Ingredients
- 4 cullerades de llavors de carbassa crues
- 2 cullerades de llavors de sèsam cru
- 3 cullerades d'oli de sèsam
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge de primera pressió en fred
- Mitja cullerada de comí en pols
- Sal marina sense refinat i pebre negre molta, al gust
- Suc de llimona
- 1/4 de dent d'all
- Cúrcuma al gust
- Aigua mineral
Utensilis
Robot de cuina o batedora de ma
Elaboració
Activarem les llavors de carbassa i de sèsam la nit abans o com a mínim durant 8 hores, deixant-les a remull en aigua mineral.
Primer pasem per la batedora les llavors de sèsam amb l'oli de sésam i el comí, obtenim la crema de sèsam o tahin.
Posem tots els ingredients menys la llimona i l'aigua a la barreja anterior.
Obtindrem una pasta i llavors afegirem la llimona i tornem a batre.
Afegim ara poc a poc l'aigua i anirem controlant la consistència fins a aconseguir semblant a la de l'all-i-oli.
Etiquetes:
Cúrcuma Llavors carbassa Llavors sèsam Salsa Tahin
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3257 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Vicent! Quan dic això em refereixo a tallar amb aquest estri de cuina, la mandolina. Si que és veritat com diu el...
Hola Vicent! Tallar amb la mandolina es per fer llamines molt fines de l'aliment. Com comenta el Quim amb un bon ganivet i...