Delicia de carbassa i patata

Ingredients

  • Ingredients
  • Una patata per persona
  • Un quart d'una carbassa petita per persona
  • Olid'oliva verge extra
  • Sal marina i pebre negre al gust
  • Nou muscada

Per farcir:

  • 100 grams de xampinyons
  • 1 Pastanaga
  • 1 Ceba
  • 1 Dent d'all
  • Un grapat de panses
  • 100 grams de tomata triturat
  • Sal marina i pebre negre al gust
  • Stevia en pols

2 racions

Elaboració

Pelar la ceba i tallar amb la mandolina, fer el mateix amb l'all.
Afegir a la paella una mica d'oli d'oliva, la ceba i l'all, cuinar la ceba fins que estigui transparent,
Pela la pastanga, si no es biológica. Talla en juliana i afegeix a la paella.
BArreja amb els altres ingredients i cuina uns minuts..
Reta els xampinyos amb un drap humit, so sota l'aixeta; lamina i afegeix a la paella.
Barreja i cuina uns minuts.
Passat els temps afegeix les panses i la tomata triturada.
Afegeix la sal i el pebre i un pessic d'stevia en pols.
Tots els ingredients barrejats i cuinem a foc mitj durant 15-20 minuts, tapats.
Pasat el temps ja està llest i reservarem.
Pelar les patates i rentar, tallar a lámines amb ajuda de la mandolina,
Colo.loca en la cistella de bambú per cuinar al vapor, durant 13-15 minuts.
Quan estigui llest fes puré les patates, afegint nou muscada en pols, oli d'oliva, sal i pebre negre, al gust.
Reserva.
Pela la carbassa si no es biològica, lamina amb la mandolina i cou al vapor durant 13-15 minuts.
Quan estigui llesta fes puré igual que amb les patates.
Ara nomes queda preparar el plat.
Jo vaig utilitzar un motllo quadrat.
Primer un acapa de puré de patata, seguidament dues cullerades de farcit i per acabar puré de carbassa.
Retira el motlle i pots ratllar per sobre "formatge vegà".

1h


Recepta de cuina de Delicia de carbassa i patata

Delicia de carbassa i patata
per Begoña Orive Tudela

Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2194 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

4 comentaris:

Vicent Perales i Mateu diu:
Hola Begoña quan dius: "Pelar la ceba i tallar amb la mandolina, fer el mateix amb l'all." com és tallar amb la mandolina? Juliana? et refereixes a tallar les verdures en tires allargades i fines, amb ajuda d'un ganivet o d'una mandolina?
Gracies VICENT
Quim Lleonart diu:
Amic Vicent, la mandolina és un estri molt adient per fer segons quines coses a la cuina, peró no és la panacea.
El que millor va per tallar a la cuina són els ganivets cadascun en la seva especialitat.
Si estàs interesat en saber una mica més sobre els ganivets i perquè seveixen, pots entrar al meu email. joaquimllb45@hotmail.com i amb molt de gust et contestare els dubtes que puguis tenir. Rep una abraçada. Quim.
Begoña Orive Tudela diu:
Hola Vicent!
Tallar amb la mandolina es per fer llamines molt fines de l'aliment.
Com comenta el Quim amb un bon ganivet i amb destressa pots arribar a aconseguir els mateixos resultats. No et negare que amb ganivet es molt mes costos.
Espero haver-te contestat.
Salutacions
Begoña Orive Tudela diu:
Hola Vicent!
Quan dic això em refereixo a tallar amb aquest estri de cuina, la mandolina.
Si que és veritat com diu el Quim que amb un bon ganivet tambe ho pots fer, pero si no tens molta pràctica no et queden talls uniformes com si que pots aconseguir amb la mandolina.
Salutacions


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!