Sopa instant de trompetes
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Dieta: vegana
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de trompetes
- Api fresc una branca o sec una cullerada
- 2 pastangues petites
- 1 ceba mitjana
- Mitj carbassó
- 2 dents d'all
- Oli d'oliva verge extra de primera pressió en fred
- Sal marina
- Pebre negre molta
4 racions
Utensilis
Batedora de mà
Elaboració
Pela i talla la ceba amb una mandolina o un ganivet molt afilat, afegeix a la paella on hauràs posar oli d'oliva. Posa a foc mig i cuinar.
Passats uns minuts veuràs que la ceba te un color transparent, llavors és el moment d'afegir la pastanaga.
La pastanaga l'hauràs pelat, si no és d'origen biològic, i tallat en juliana (troçets petits)
Barreja tot molt bé.
Seguidament afegeix el carbassó pelat (si no és biològic) i tallat també a juliana; l'api fresc o sec.
Torna a barrejar bé, i deixa a foc mig durant uns 10-15 minuts.
Passat el temps afegeix les trompetes ben netes i fetes bocins. Ara és el moment de ruixar amb el pebre negre i el doble de sal que afegiries per saltejar verdures.
Barreja molt bé i deixa 15-20 minuts més. Te n'adonaràs que està llest perquè les trompetes deixen anar una flaire deliciosa.
Un cop llest, retira del foc i afegeix els alls crus, pelats i passa-ho tot per la batedora de mà.
Afegeix un raig generós d'oli d'oliva en el moment de posar al pot per fer la conserva.
Aquesta conserva la posarem al bany maria durant 20 minuts.
Si la quantitat la consumeixes en una setmana o deu dies, pots conservar a la nevera.
Quan vulguis fer la sopa, només farà falta escalfar aigua i afegir una cullerada de sopa de la barreja, remoure molt bé i tindràs una sopa deliciosa en pocs minuts.
1h
Etiquetes: Bolets Conserva Sopa Tardor Trompetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2460 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.