Hummus tradicional
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Dieta: vegana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mitj pot de cigrons cuits, pots fer amb cigrons secs que tu hagis cuinat i llavors serien uns 200 grams.
- Dues cullerades de tahin fet a casa o comprat
- Oli de sèsam de primera presió en fred
- EL suc de mitja llimona
- Mitja cullerada de comí en gra
- Una cullerada de cúrcuma en pols
- Al en especie al gust
- Sal marina i pebre negre al gust
4 racions
Elaboració
Col.loquem tots els ingredients a la batedora i pasem fins que tinguem la consistència desitjada.
15min
Etiquetes:
Cigrons Hummus Sèsam
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2111 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Vicent! Quan dic això em refereixo a tallar amb aquest estri de cuina, la mandolina. Si que és veritat com diu el...
Hola Vicent! Tallar amb la mandolina es per fer llamines molt fines de l'aliment. Com comenta el Quim amb un bon ganivet i...