
Pomes a la vainilla
Categoria:
Postres i dolços
Dieta: vegana
Estació: primavera
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una poma golden madura per persona
- Suc de llimona
- Una culleradeta de vainilla en pols per poma
- Aigua mineral, filtrada o de manantial
4 racions
Elaboració
Rentar i pelar la poma. Remullar en suc de llimona perque no s'oxidi.
La poses en un cassola amb dos dits d'aigua i la vainilla en pols, a foc mitj.
Quan comença a bullir, es deixa durant 15 minuts.
Ja està llesta!
15min

Etiquetes:
Llimona Poma Postres Vainilla
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2316 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Vicent! Quan dic això em refereixo a tallar amb aquest estri de cuina, la mandolina. Si que és veritat com diu el...
Hola Vicent! Tallar amb la mandolina es per fer llamines molt fines de l'aliment. Com comenta el Quim amb un bon ganivet i...