Crema de carbassa i boniato al comí
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dieta: vegana
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de carbassa
- 200 grams de moniato
- Fulles de llaurer
- All en especie al gust
- Comí en grà al gust
- Un pessic de sal marina
- Aigua mineral
- Oli d'oliva de primera pressió en fred
4 racions
Elaboració
Pela si no és biològica la carbassa a daus.
Pela i talla a daus el moniato.
Posa en una olla, junt amb les espècies i cobreix d'aigua mineral.
Quan començi a bullir, tapa, posa el a foc mitj,
Deixa pasar uns 20 minuts i retira del foc.
Pasa per la batedora (abans treu el llaurer i posa un raig d'oli d'oliva) i ja està llest
30min
Etiquetes:
Carbassa Crema Moniato
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2201 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola Vicent! Quan dic això em refereixo a tallar amb aquest estri de cuina, la mandolina. Si que és veritat com diu el...
Hola Vicent! Tallar amb la mandolina es per fer llamines molt fines de l'aliment. Com comenta el Quim amb un bon ganivet i...