Crema de carbassa i boniato al comí

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de carbassa
  • 200 grams de moniato
  • Fulles de llaurer
  • All en especie al gust
  • Comí en grà al gust
  • Un pessic de sal marina
  • Aigua mineral
  • Oli d'oliva de primera pressió en fred

4 racions

Elaboració

Pela si no és biològica la carbassa a daus.
Pela i talla a daus el moniato.
Posa en una olla, junt amb les espècies i cobreix d'aigua mineral.
Quan començi a bullir, tapa, posa el a foc mitj,
Deixa pasar uns 20 minuts i retira del foc.
Pasa per la batedora (abans treu el llaurer i posa un raig d'oli d'oliva) i ja està llest

30min


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4693 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: