Salsa de calçot (la més tradicional i bàsica)

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 cabeça d'alls escalivats·1 all cru·100g· d'ametlles torrades i pelades·30g·d'avellanes torrades i pelades·4 0 5 tomacons madurs escalivats·aproximadament 80 cl. d'oli d'oliva arbequina·1 llesca de pa sec i torrat xopat amb vinagre·1 polpa de nyora o 2 cullerades de pebre vermel·sal.

4 racions

Elaboració

en un morter(o batedora) primer posarem la sal al gust, picarem els alls, afegirem i picarem les ametlles i les avellanes,picarem els tomacons, afegirem l'oli a poc a poc sense deixar de
picar (0 batre),fins que veiem que la salsa quedi bé per a sucar-hi el calçot (depèn de l'oli
la podrem fer més espessa 0 més clara),finalment afegirem la llesca de pa ,la polpa de la nyora
o el pebre vermell.

30min

Notes

la untentica de valls tarragona


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1372 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!