Gall del penedés farcit amb prunes i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1gall del penedés·1porro·1ceba petita·1pastanaga·1cabeçad'alls·2tomàquets·1fulla de llorer i un clau d'especia ·1grapat de pinyons·200g de prunes seques sense pinyol·1/4 de litre de brou
  • D'aviram·2copes de cava brut·100cl de nata liquida·1cullerada de farina de blat de moro·sal i
  • Pebre

2 racions

Utensilis

Elaboració

primer de tot hem de tenir les mongetes remullades prèviament;cuites ammb aigua i sal i ben escorregudes.en una cassola amb oli a foc viu posem a rostir l'anec a talls i la botifarra
partida per la meitat. quan sig ui daurat, hi posm la sali pebre, les cebes, alls,i un bon got
de conyac.remenem be i afegim les mongetes.salpebrem al nostre gust ho tapem i fem coure fins
que sigui ben cuit tot


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1852 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: