Gall del penedés farcit amb prunes i pinyons
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1gall del penedés·1porro·1ceba petita·1pastanaga·1cabeçad'alls·2tomàquets·1fulla de llorer i un clau d'especia ·1grapat de pinyons·200g de prunes seques sense pinyol·1/4 de litre de brou
- D'aviram·2copes de cava brut·100cl de nata liquida·1cullerada de farina de blat de moro·sal i
- Pebre
2 racions
Utensilis
Elaboració
primer de tot hem de tenir les mongetes remullades prèviament;cuites ammb aigua i sal i ben escorregudes.en una cassola amb oli a foc viu posem a rostir l'anec a talls i la botifarra
partida per la meitat. quan sig ui daurat, hi posm la sali pebre, les cebes, alls,i un bon got
de conyac.remenem be i afegim les mongetes.salpebrem al nostre gust ho tapem i fem coure fins
que sigui ben cuit tot
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1852 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
que fet de questa manera es guarda mes dias
aquestes magdalenes a'angrexan molt
aquestes magdalenes a'angrexan molt