Amanida de gambes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500g de gambes cuites i pelades
- Enciams variats
- 100g de maionesa
- 2 cullarades de quétxup
- Mitja taronja
- 6 préssecs en almivar
- 1 llimona
- Conyac
- Ciboulette (cebolli)
6 racions
Elaboració
Barregeu la maionesa amb el quétxup,unes gotes de conyac i el suc de la taronja.
Escorreu bé els préssecs i talleu-los a trossets petits,que heu de barrega amb les gambes.
Talleu els enciams ben petits i poseu-los en copes o gots transparents.
Afegiu-hi les gambes amb el préssec al damunt i amaniu-lo amb la salsa rosa abans feta.
Decoreu-la amb la ciboulette tallada ben petita i unes rodanxes primes de llimona.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1677 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
que fet de questa manera es guarda mes dias
aquestes magdalenes a'angrexan molt
aquestes magdalenes a'angrexan molt