Llom de lluç amb espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Llom d lluç 500g d'espinacs 2cebes 1 pebrot vermell 2grans d'all 2copes de vi blanc albarinyo
  • Sal Pebre

5 racions

Elaboració

Fregiu les verdues tallades petites amb una mica d'oli.
Escaldeu els espinacs fregiu-los amb les verdures i els grans d'all tallats.
Poseu a coure els lloms de lluç salpebrats amb les verdures i,finalment,afegiu-hi el vi per
acabar-ne la cocció.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2905 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: