Llom de lluç amb espinacs
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Truita
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Llom d lluç 500g d'espinacs 2cebes 1 pebrot vermell 2grans d'all 2copes de vi blanc albarinyo
- Sal Pebre
5 racions
Elaboració
Fregiu les verdues tallades petites amb una mica d'oli.
Escaldeu els espinacs fregiu-los amb les verdures i els grans d'all tallats.
Poseu a coure els lloms de lluç salpebrats amb les verdures i,finalment,afegiu-hi el vi per
acabar-ne la cocció.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
que fet de questa manera es guarda mes dias
aquestes magdalenes a'angrexan molt
aquestes magdalenes a'angrexan molt