Arròs amb xampany
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300g d'arròs
- 1 1/2 got de xampany
- 50g de mantega
- 1ceba grossa
- 50g de formatge parmesà
- 1,5 l de brou vegetal
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Cou la ceba tallada petita amb la mantega i afegiu-hi una mica de xampany per daurar-la lentament.
Afegiu-hi L'arròs i la resta del xampany.
Tireu-hi tot seguit el brou vegetal,que ha D'estar bullit,i deixeu-lo coure 10 minuts.
A l'ultim afegiu-hi el formatge parmesà i deixeu que tot plegat s'acabi de coure.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1757 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
que fet de questa manera es guarda mes dias
aquestes magdalenes a'angrexan molt
aquestes magdalenes a'angrexan molt