LLom ofegat amb bolets

Ingredients

  • Llom de porc (millor que sigui cap de llom,de dos colors)o llonza llaminera·ceba·tamàquet·all
  • Julivert·rovellons al natural·oli·pebre negre·sal

4 racions

Elaboració

Es posen la carn, la ceba, el tomáquet, fets a talls, i tots els altres ingredients en una cassola,en frent Estapa i es posa al foc,que cogui lentamet,fins que la carn sigui cuita

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: