Tripa a la llombarda

Categoria:
Típica de: Itàlia → Lombardia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 / 2 kg de tripa
  • 100 g de cansalada
  • 1 ceba
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 fulla de llorer
  • 1 cullerada d'orenga esmicolat
  • 1 cullerada de sàlvia picada
  • 3 pastanagues
  • 200 g de mongetes
  • Sal
  • Pebre
  • Formatge ratllat (optatiu)

6 racions

Elaboració

Tallar la tripa en tires fines, rentar diverses vegades amb aigua freda i escórrer.
Picar fi la cansalada i fregir-la en una cassola de fang.
Quan ha deixat anar el greix, afegir la ceba picada i l'oli.
Cuinar sense que es dauri.
Afegeix la tripa, el llorer, l'orenga, la sàlvia i l'aigua fins a cobrir.
Continuar la cocció durant 45 minuts fins que la tripa estigui tendre.
Incorporar les pastanagues tallades a rodanxes, les mongetes remullades des del dia anterior, escorregudes i salpebrar al gust.
Completar la cocció fins que tot es cuit i hagi espessit una mica.
Servir en la mateixa cassola de la cocció i, si es desitja, acompanyar amb formatge ratllat.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

304 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!