Tripa a la llombarda
Categoria:
Altres
Típica de: Itàlia → Lombardia
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 / 2 kg de tripa
- 100 g de cansalada
- 1 ceba
- 2 cullerades d'oli
- 1 fulla de llorer
- 1 cullerada d'orenga esmicolat
- 1 cullerada de sàlvia picada
- 3 pastanagues
- 200 g de mongetes
- Sal
- Pebre
- Formatge ratllat (optatiu)
6 racions
Elaboració
Tallar la tripa en tires fines, rentar diverses vegades amb aigua freda i escórrer.
Picar fi la cansalada i fregir-la en una cassola de fang.
Quan ha deixat anar el greix, afegir la ceba picada i l'oli.
Cuinar sense que es dauri.
Afegeix la tripa, el llorer, l'orenga, la sàlvia i l'aigua fins a cobrir.
Continuar la cocció durant 45 minuts fins que la tripa estigui tendre.
Incorporar les pastanagues tallades a rodanxes, les mongetes remullades des del dia anterior, escorregudes i salpebrar al gust.
Completar la cocció fins que tot es cuit i hagi espessit una mica.
Servir en la mateixa cassola de la cocció i, si es desitja, acompanyar amb formatge ratllat.
Etiquetes:
Calls
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
507 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c