Amanida de patata i gambes
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 400 g de Gambes
- 500 g de Patates
- 200 g de Pastanagues
- 250 g de Mahonesa
- Pèsols
- 3 Ous
- Sal i Pebre
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Coure les gambes un parell de minuts en abundant aigua bullint, treure-les i reservar. Pelar i rebutjar les pells.
En aquest mateix aigua courem les patates i pastanagues tallades a dauets de mida regular. Quan estiguin fetes, afegir els pèsols i donar-li un minut de cocció, retirar tot del foc i escórrer.
Posar a coure els ous amb força sal.
Barrejar les verdures amb les gambes i quan estigui temperat, afegir la maionesa i treballar el conjunt procurant no es desfaci.
Servir i decorar amb l'ou dur passat per passapuré.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4381 visites.
 4381 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns 90 min.
 90 min. Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Amanida
 Amanida Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Ous i làctics
 Ous i làctics Altres
 Altres 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram