Amanida de patata i gambes
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de Gambes
- 500 g de Patates
- 200 g de Pastanagues
- 250 g de Mahonesa
- Pèsols
- 3 Ous
- Sal i Pebre
4 racions
Elaboració
Coure les gambes un parell de minuts en abundant aigua bullint, treure-les i reservar. Pelar i rebutjar les pells.
En aquest mateix aigua courem les patates i pastanagues tallades a dauets de mida regular. Quan estiguin fetes, afegir els pèsols i donar-li un minut de cocció, retirar tot del foc i escórrer.
Posar a coure els ous amb força sal.
Barrejar les verdures amb les gambes i quan estigui temperat, afegir la maionesa i treballar el conjunt procurant no es desfaci.
Servir i decorar amb l'ou dur passat per passapuré.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2243 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c