Amanida de patata i gambes

Ingredients

  • 400 g de Gambes
  • 500 g de Patates
  • 200 g de Pastanagues
  • 250 g de Mahonesa
  • Pèsols
  • 3 Ous
  • Sal i Pebre

4 racions

Elaboració

Coure les gambes un parell de minuts en abundant aigua bullint, treure-les i reservar. Pelar i rebutjar les pells.
En aquest mateix aigua courem les patates i pastanagues tallades a dauets de mida regular. Quan estiguin fetes, afegir els pèsols i donar-li un minut de cocció, retirar tot del foc i escórrer.
Posar a coure els ous amb força sal.
Barrejar les verdures amb les gambes i quan estigui temperat, afegir la maionesa i treballar el conjunt procurant no es desfaci.
Servir i decorar amb l'ou dur passat per passapuré.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1427 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!