Conill amb romaní
Ingredients
- 1 conill
- 2-3 alls
- Conyac
- Dues o tres branques de romaní fresc
Elaboració
En una cassola amb oli d'oliva, es sofregeixen els alls tallats a làmines fines. Quan agafen color, es retiren i es fregeix el conill tallat a trossos. Quan està daurat, s'hi afegeix un bon raig de conyac i es flambeja. Quan s'hagi apagat la flama, s'afegeixen els alls, les branques de romani i una mica d'aigua i es deixa coure a foc lent uns 45 minuts. Cal vigilar que no quedi sec, si fos així, s'afegeix una mima més d'aigua. Una altra manera de fer-lo, en comptes de fregir els alls al començar, és posar dues o tres cullerades d'allioli una vegada el conill estigui cuït. Es barreja bé, es deixa un parell de minuts al foc i ja estàrà llest. Senzill i boníssim
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3462 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina part de vedella es fa servir?
Joan, tu vas publicar la recepta d'una vinagreta blanca per amanir? No aconsegueixo trobar-la, recordes el títol? Moltes...
Gràcies, ho faré. Miraré de fer la recepta.
Gràcies xef, ara mateix la miro i en prenc nota!
gràcies, Quim, la miraré. Et veig molt actiu, felicitats! Una abraçada.