Conill amb romaní

Ingredients

  • 1 conill
  • 2-3 alls
  • Conyac
  • Dues o tres branques de romaní fresc

Elaboració

En una cassola amb oli d'oliva, es sofregeixen els alls tallats a làmines fines. Quan agafen color, es retiren i es fregeix el conill tallat a trossos. Quan està daurat, s'hi afegeix un bon raig de conyac i es flambeja. Quan s'hagi apagat la flama, s'afegeixen els alls, les branques de romani i una mica d'aigua i es deixa coure a foc lent uns 45 minuts. Cal vigilar que no quedi sec, si fos així, s'afegeix una mima més d'aigua. Una altra manera de fer-lo, en comptes de fregir els alls al començar, és posar dues o tres cullerades d'allioli una vegada el conill estigui cuït. Es barreja bé, es deixa un parell de minuts al foc i ja estàrà llest. Senzill i boníssim

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6890 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: