Amanida de pastanaga amb taronja
Típica de: Marroc
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 3 o 4 pastanagues
- 1 taronja
- 1 cull/s d'aigua de tarongina
- 1/2 cull/cafè de canyella
- 1 cull de mel
- Oli
- Sal
- Pebre de molinet
- 50 g. d'ametlles o sèsam
4 racions
Elaboració
Es pelen les pastanagues, es ratllen fines i es reguen amb el suc de taronja. S'afegeix la mel, la canyella, l'aigua de tarongina i un raget d'oli, es remena i es posen les ametlles esmicolades o el sèsam torrat per sobre. És bona i molt refrescant.
10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
1496 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina part de vedella es fa servir?
Joan, tu vas publicar la recepta d'una vinagreta blanca per amanir? No aconsegueixo trobar-la, recordes el títol? Moltes...
Gràcies, ho faré. Miraré de fer la recepta.
Gràcies xef, ara mateix la miro i en prenc nota!
gràcies, Quim, la miraré. Et veig molt actiu, felicitats! Una abraçada.