Amanida de pastanaga amb taronja

Ingredients

  • 3 o 4 pastanagues
  • 1 taronja
  • 1 cull/s d'aigua de tarongina
  • 1/2 cull/cafè de canyella
  • 1 cull de mel
  • Oli
  • Sal
  • Pebre de molinet
  • 50 g. d'ametlles o sèsam

4 racions

Elaboració

Es pelen les pastanagues, es ratllen fines i es reguen amb el suc de taronja. S'afegeix la mel, la canyella, l'aigua de tarongina i un raget d'oli, es remena i es posen les ametlles esmicolades o el sèsam torrat per sobre. És bona i molt refrescant.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2730 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: