Amanida de pastanaga amb taronja

Típica de: Marroc
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 3 o 4 pastanagues
  • 1 taronja
  • 1 cull/s d'aigua de tarongina
  • 1/2 cull/cafè de canyella
  • 1 cull de mel
  • Oli
  • Sal
  • Pebre de molinet
  • 50 g. d'ametlles o sèsam

4 racions

Elaboració

Es pelen les pastanagues, es ratllen fines i es reguen amb el suc de taronja. S'afegeix la mel, la canyella, l'aigua de tarongina i un raget d'oli, es remena i es posen les ametlles esmicolades o el sèsam torrat per sobre. És bona i molt refrescant.

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1005 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!