Parmigiana

Albergínies a la parmesana

Ingredients

  • 2-3 albergínies
  • 600 g de tomàquet
  • 2 boles de mozzarella fresca
  • Alfàbrega o orenga
  • 100 g de formatge parmesà ratllat
  • Oli i sal

4 racions

Utensilis

Safata de forn

Elaboració

Es renten les albergínies i es tallen a llesques de mig centímetre en el sentit longitudinal, s'enfarinen i es fregeixen en oli o bé es cuinen a la planxa, amb una mica d'oli i sal, d'aquesta manera el plat no serà tan pesant. Es pelen els tomàquets, es treuen les llavors i es trituren, es posen en un cassó amb una mica d'oli, sal, cinc o sis fulles d'alfàbrega fresca i es deixa coure durant uns 20 minuts. En una safata que pugui anar al forn, un pèl fonda, es posa una mica de salsa de tomàquet al fons, una capa d'albergínia, una mica de parmesà ratllat, quatre talls de mozzarela i unes fulles d'alfàbrega fresca, i així successivament. No cal que les capes de salsa de tomàquet siguin espesses, només cal empastifar les albergínies. Es cobreix amb salsa de tomàquet i s'acaba amb quatre talls de mozzarela. Es fica al forn a 180º i es deixa coure al voltant de mitja hora. Es menja tant calent com fred.

1h

Notes

Es pot combinar l'alf'abrega amb l'orenga, o fer-ho amb una sola herba


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4540 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Susanna catà robles diu:
Està BONIIIIISSSSIIIIIIIIMMMMMMM!!!!!!!!!Senzill de fer i quedes molt bé !!!!
Àngels Fernández Guillén diu:
Aquestes albergínies son boníssimes. El meu gendre, que és italià també les fa així i li surten molt bones.
Àngels Fernández Guillén diu:
Aquestes albergínies son boníssimes. El meu gendre, que és italià també les fa així i li surten molt bones.
Teresa Artigas diu:
Tens raó, senzill i deliciosa, a més, ho pots servir calent o fred. Cada vegada que la faig, penso en el Montalbano.
Teresa Artigas diu:
Tens raó, senzill i deliciosa, a més, ho pots servir calent o fred. Cada vegada que la faig, penso en el Montalbano.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: