Parmigiana

Albergínies a la parmesana

Ingredients

  • 2-3 albergínies
  • 600 g de tomàquet
  • 2 boles de mozzarella fresca
  • Alfàbrega o orenga
  • 100 g de formatge parmesà ratllat
  • Oli i sal

4 racions

Utensilis

Safata de forn

Elaboració

Es renten les albergínies i es tallen a llesques de mig centímetre en el sentit longitudinal, s'enfarinen i es fregeixen en oli o bé es cuinen a la planxa, amb una mica d'oli i sal, d'aquesta manera el plat no serà tan pesant. Es pelen els tomàquets, es treuen les llavors i es trituren, es posen en un cassó amb una mica d'oli, sal, cinc o sis fulles d'alfàbrega fresca i es deixa coure durant uns 20 minuts. En una safata que pugui anar al forn, un pèl fonda, es posa una mica de salsa de tomàquet al fons, una capa d'albergínia, una mica de parmesà ratllat, quatre talls de mozzarela i unes fulles d'alfàbrega fresca, i així successivament. No cal que les capes de salsa de tomàquet siguin espesses, només cal empastifar les albergínies. Es cobreix amb salsa de tomàquet i s'acaba amb quatre talls de mozzarela. Es fica al forn a 180º i es deixa coure al voltant de mitja hora. Es menja tant calent com fred.

1h

Notes

Es pot combinar l'alf'abrega amb l'orenga, o fer-ho amb una sola herba


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Susanna catà robles diu:
Està BONIIIIISSSSIIIIIIIIMMMMMMM!!!!!!!!!Senzill de fer i quedes molt bé !!!!
Àngels Fernández Guillén diu:
Aquestes albergínies son boníssimes. El meu gendre, que és italià també les fa així i li surten molt bones.
Àngels Fernández Guillén diu:
Aquestes albergínies son boníssimes. El meu gendre, que és italià també les fa així i li surten molt bones.
Teresa Artigas diu:
Tens raó, senzill i deliciosa, a més, ho pots servir calent o fred. Cada vegada que la faig, penso en el Montalbano.
Teresa Artigas diu:
Tens raó, senzill i deliciosa, a més, ho pots servir calent o fred. Cada vegada que la faig, penso en el Montalbano.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: