Parmigiana
Albergínies a la parmesana
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de:  Itàlia → Sicília
 Itàlia → Sicília
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 2-3 albergínies
- 600 g de tomàquet
- 2 boles de mozzarella fresca
- Alfàbrega o orenga
- 100 g de formatge parmesà ratllat
- Oli i sal
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Safata de forn
Elaboració
							Es renten les albergínies i es tallen a llesques de mig centímetre en el sentit longitudinal, s'enfarinen i es fregeixen en oli o bé es cuinen a la planxa,  amb una mica d'oli i sal, d'aquesta manera el plat no serà tan pesant. Es pelen els tomàquets, es treuen les llavors i es trituren, es posen en un cassó amb una mica d'oli, sal, cinc o sis fulles d'alfàbrega fresca i es deixa coure durant uns 20 minuts. En una safata que pugui anar al forn, un pèl fonda, es posa una mica de salsa de tomàquet al fons, una capa d'albergínia, una mica de parmesà ratllat, quatre talls de mozzarela i unes fulles d'alfàbrega fresca,  i així successivament. No cal que les capes de salsa de tomàquet siguin espesses, només cal empastifar  les albergínies. Es cobreix amb salsa de tomàquet i s'acaba amb quatre talls  de mozzarela. Es fica al forn a 180º i es deixa coure al voltant de mitja hora. Es menja tant calent com fred.
														
 1h
 1h 
Notes
Es pot combinar l'alf'abrega amb l'orenga, o fer-ho amb una sola herba
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4637 visites.
 4637 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
									 Rafel verdaguer
 Rafel verdaguer Montse R
 Montse R![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)


 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram