Tagine de pollastre, prunes i ametlles
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Marroc
 Marroc
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1 pollastre
- 4 cebes
- 2 cull. de té de cúrcuma
- 1 cull de gingebre en pols
- 1 pols de canyella
- Brins de safrà
- Sal i pebre
- 200 g de prunes seques
- 100 g d’ametlles
- 2 cullerades de mel
- Canyella
- Oli
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Es pelen les cebes, es tallen a tires fines i es sofregeixen uns minuts en una cassola amb oli. Es talla el pollastre a octaus i s’incorpora a la cassola, s’hi afegeixen les espècies (cúrcuma, gingebre, canyella, safrà, sal i pebre), es remena  i es deixa coure uns minuts abans d’afegir-hi aigua fins a cobrir-ho tot. Es deixa a foc lent durant una hora i mitja. Abans d’acabar la cocció, es treu una mica de la salsa de la cassola i es posa en una paella, s’hi afegeixen les prunes, dues cullerades de mel i una cullerada de canyella en pols, es deixa reduir a foc lent fins que les prunes estiguin caramelitzades. Quan tot estigui llest, es posa el pollastre i la salsa en una safata, es distribueixen les prunes i les ametlles torrades per sobre i es serveix calent.
														
 1h 40min
 1h 40min 
 Etiquetes: 
						Carn
 
						Etiquetes: 
						Carn  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2928 visites.
 2928 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 David Morón
 David Morón![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram