Brownie

Categoria:
Recepta per
Origen: Estats Units (EUA)
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 115 g de mantega
  • 230 g de xocolata
  • 150 g de sucre blanc
  • 3 ous
  • 50 g de sucre morè
  • 80 g de farina
  • 2 cullerades de cacau en pols sense sucre (11 g.)
  • 1/4 de cull/cafè de sal
  • Essència de vainilla
  • Un grapat de nous pelades

Elaboració

Es preescalfa el forn a 180ºC.
Es fonen la xocolata juntament amb la mantega i es deixa refredar una mica.
Tot seguit s'hi incorpora el sucre i es barreja.
Després s'incorporen els ous d'un en un i també la vainilla.
En un bol es barreja la farina, el cacau, el sucre morè i la sal i s'afegeix a la mescla anterior.
S'agrega un grapat de nous mig picades i es barreja bé.
S'aboca la mescla en un motlle quadrat de 24 cm. untat amb mantega i es fica al forn durant 30-35 minuts.
Un cop fora del forn, quan ja està fred, s'espolsa amb sucre llustre i es talla a quadrats.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1031 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!