Brownie
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Estats Units (EUA)
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 115 g de mantega
- 230 g de xocolata
- 150 g de sucre blanc
- 3 ous
- 50 g de sucre morè
- 80 g de farina
- 2 cullerades de cacau en pols sense sucre (11 g.)
- 1/4 de cull/cafè de sal
- Essència de vainilla
- Un grapat de nous pelades
Elaboració
Es preescalfa el forn a 180ºC.
Es fonen la xocolata juntament amb la mantega i es deixa refredar una mica.
Tot seguit s'hi incorpora el sucre i es barreja.
Després s'incorporen els ous d'un en un i també la vainilla.
En un bol es barreja la farina, el cacau, el sucre morè i la sal i s'afegeix a la mescla anterior.
S'agrega un grapat de nous mig picades i es barreja bé.
S'aboca la mescla en un motlle quadrat de 24 cm. untat amb mantega i es fica al forn durant 30-35 minuts.
Un cop fora del forn, quan ja està fred, s'espolsa amb sucre llustre i es talla a quadrats.
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1399 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina part de vedella es fa servir?
Joan, tu vas publicar la recepta d'una vinagreta blanca per amanir? No aconsegueixo trobar-la, recordes el títol? Moltes...
Gràcies, ho faré. Miraré de fer la recepta.
Gràcies xef, ara mateix la miro i en prenc nota!
gràcies, Quim, la miraré. Et veig molt actiu, felicitats! Una abraçada.