Magdalenes tipus Brownie
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 100 gr. de mantega
- 60 gr. de xocolata de cobertura
- 100 gr. de sucre
- 2 ous
- 1 c/ café de vainilla en pols
- 60 gr. de nous (trencades)
- 70 gr. de farina tamizada
- Polsim de sal
4 racions
Elaboració
Posar la mantega a trozets en un pot, a sobre la xocolata, també a trozets. A poc a poc, anem remenant fins que quedi homogenitzada la barreja.
A continució afegim el sucre, remenem molt be la barreja, ...es treu del foc i es deixa en el mateix pot que es refredi.
Un cop la barreja está freda, posem els ous d'un en un, barrejant molt be. Posar la vainilla i la farina amb el polsim de sal, continuarem remenant fins que estigui tot barrejat, i finalment posem les nous.
Tindrem els motlles (jo les vaig posar en "flameres" de paper de plata) enfarinades. Aboquem la barreja als motlles (unes 3/4 parts), posem en una safata d'anar al forn, que previament hem escalfat a 180ºC
Passat uns 15 minuts mirar-ho, punxant amb un escuradents. Si surt net....!bon profit!
Notes
Es podem menjar de postres, com per berenar o igual esmorzar
Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1009 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Avui he rebut un correu dient que la recepta no es complerta, ja que no dic quan s'ha d'afegir el bacallà, teniu raó,...
Quim, vull fer una pregunta.....Perquè no hi posa una foto del plat??, potser veuríem millor "el plat", es que n'hi han de...
No sé el temps que m'has fet la pregunta Enriqueta ribalta segarra , però si dic que feia molt de temps que no entrava a...
Doncs me'n alegro que agradi, i quan les hagi fet, ja dirá si les ha trobat bones.
Hola. Jo he fet aquests postres, i queda espectacular, però encara hi queda més, si talles el torrò, a trossos, i desprès...