Papillote de salmó

Ingredients

  • 1 llom de salmó d'uns 150-200 g.
  • Llimona
  • 6 espàrrecs bladers
  • Anet
  • Sal
  • Pebre
  • Un raget d'oli

1 racions

Elaboració

Es talla un paper de cuina de manera que els espàrrecs i el salmó hi càpiguen folgadament. S'elimina la part més dura dels espàrrecs i es col·loquen a sobre del paper, i damunt d'aquests es posa el llom de salmó.
Se sala el salmó, s'espolsa l'anet per sobre, s'afegeix un raget de suc de llimona i una mica de pell de llimona tallada en juliana. Es tanca bé el paquet de manera que els espàrrecs i el salmó hi estiguin amples i es cou al microones, a temperatura màxima, entre dos i tres minuts .
Es treu del microones amb compte, s'obre el paquet i ja està llest per menjar.

5min

Notes

També es pot coure en un forn convencional, però l'avantatge de fer-ho al microones és que en cinc minuts tens un plat de primera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1798 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Teresa, si vas a les meves receptes, podras veure una altra manera de fer el salmó a la papillota, amb verduretes. Quim Lleonart. Rep una salutació.
Teresa Artigas diu:
gràcies, Quim, la miraré. Et veig molt actiu, felicitats! Una abraçada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!