Salmó fumat i alvocat

Ingredients

  • Torradetes o pa de motlle
  • Advocat (aprox. 1/4 )
  • Maionesa ( 1 cullerada sopera)
  • Pebre

6 racions

Elaboració

Si decidim fer servir el pa de motlle tallarem cada llesca en 6 parts.
Xafarem l’alvocat amb la forquilla i quan tingui una textura cremosa hi afegirem una cullerada sopera de maionesa i espolsarem una mica de pebre (al gust).
Untarem el pa amb la crema resultant i posarem a sobre una làmina de salmó fumat.

8min


Recepta de cuina de Salmó fumat i alvocat

Bon profit!
per Mercè Montardit

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!