Amanida de pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • daus de pinya
  • daus de pernil de pavo
  • daus de formatge
  • espàrrecs
  • gambes cuites
  • surimi de cranc
  • tonyina
  • ou dur

Elaboració

Pelarem i ratllarem l'ou dur.
Tallarem els espàrrecs a trossos i també les barretes de surimi de cranc.
Posarem tots els ingredients en un bol i remenarem perquè quedim barrejats.
De la tonyina posarem també l'oli de la llauna i així ens servirà de condiment.

20min

Notes

si es desitja es pot condimentar amb maionesa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4449 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: