Amanida de pinya
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- daus de pinya
- daus de pernil de pavo
- daus de formatge
- espàrrecs
- gambes cuites
- surimi de cranc
- tonyina
- ou dur
Elaboració
Pelarem i ratllarem l'ou dur.
Tallarem els espàrrecs a trossos i també les barretes de surimi de cranc.
Posarem tots els ingredients en un bol i remenarem perquè quedim barrejats.
De la tonyina posarem també l'oli de la llauna i així ens servirà de condiment.
20min
Notes
si es desitja es pot condimentar amb maionesa

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2952 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Prenc nota !! M'encanta la combinació.
Hola Alicia, espectacular la carbassa i també la recepta.
M'encanta aquesta pizza. Portant la recepta al meu terreny provaré de fer-la en format "canapé" ja sigui a sobre d'una...
Hola Loreto, m'ha cridat molt l'atenció el nom en si de la recepta, sense dubte la provaré. Una salutació.
Hola Jordi, seria possible fer-ho al microones??