Crema de gambes en vol-au-vents

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 16 gambes pelades
  • ½ ceba (crua)
  • 1 ou dur
  • 3 barretes de cranc
  • Pa de motlle o torradetes o vol-au-vents
  • Salsa rosa

Elaboració

Pelarem els ous dusos, la ceba i les gambes.
Posem tots el ingredients al pot del minipimer i batem fins que quedi una massa homogènia.
Ja tenim la crema llesta.
En aquest cas, podem farcir les tartaletes o suquem torradetes o el pa de motlle.

10min

Notes

Ho podem preparar el dia anterior i guardar-ho a la nevera.


Recepta de cuina de Crema de gambes en vol-au-vents

Tasta'l

Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3984 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Mercè Montardit diu:
al moment de servir, podem decorar-ho amb gran diversitat d'ingredients: ou dur ratllat, julivert, cranc, gamba, succedani de caviar,....etc
Mercè Montardit diu:
si decidiu fer la crema/mouse el dia abans, treieu-lo de la nevera unes hores abans ja que a temperatura ambient serà més gustós.
Mercè Montardit diu:
Podeu decorar amb un taquet de pinya o poma.
Que vagi de gust!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: