Crema de gambes en vol-au-vents
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 16 gambes pelades
- ½ ceba (crua)
- 1 ou dur
- 3 barretes de cranc
- Pa de motlle o torradetes o vol-au-vents
- Salsa rosa
Elaboració
							Pelarem els ous dusos, la ceba i les gambes.
Posem tots el ingredients al pot del minipimer i batem fins que quedi una massa homogènia.
Ja tenim la crema llesta.
En aquest cas, podem farcir les tartaletes o suquem torradetes o el pa de motlle.
														
 10min
  10min 
Notes
Ho podem preparar el dia anterior i guardar-ho a la nevera.
 Etiquetes: 
						Aperitiu  Ceba  Gambes  Ou  Surimi de cranc
 
						Etiquetes: 
						Aperitiu  Ceba  Gambes  Ou  Surimi de cranc  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4193 visites.
 4193 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes Carns
 Carns Postres i dolços
 Postres i dolços Natilles
 Natilles 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures

 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram