Crema de gambes en vol-au-vents

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 16 gambes pelades
  • ½ ceba (crua)
  • 1 ou dur
  • 3 barretes de cranc
  • Pa de motlle o torradetes o vol-au-vents
  • Salsa rosa

Elaboració

Pelarem els ous dusos, la ceba i les gambes.
Posem tots el ingredients al pot del minipimer i batem fins que quedi una massa homogènia.
Ja tenim la crema llesta.
En aquest cas, podem farcir les tartaletes o suquem torradetes o el pa de motlle.

10min

Notes

Ho podem preparar el dia anterior i guardar-ho a la nevera.


Recepta de cuina de Crema de gambes en vol-au-vents

Tasta'l

Etiquetes:             Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4008 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

3 comentaris:

Mercè Montardit diu:
al moment de servir, podem decorar-ho amb gran diversitat d'ingredients: ou dur ratllat, julivert, cranc, gamba, succedani de caviar,....etc
Mercè Montardit diu:
si decidiu fer la crema/mouse el dia abans, treieu-lo de la nevera unes hores abans ja que a temperatura ambient serà més gustós.
Mercè Montardit diu:
Podeu decorar amb un taquet de pinya o poma.
Que vagi de gust!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: