Pa amb tomata

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • vol-au-vents
  • tomata de sucar
  • pernil salat
  • sal i oli

Elaboració

Pelarem la tomata i la ratllarem ben fina. ( escorrerem)
Amanirem amb sal i oli al nostre gust.
Farcirem les tartaletes amb la tomata i posarem a sobre una làmina de pernil salat. ( o uns encenalls).

10min

Notes

El pa amb tomata de sempre però amb una presentació ben diferent.

També hi podem combinar formatge o pernil dolç o tonyina,...


Recepta de cuina de Pa amb tomata

D'un mos !

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2216 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: