Pa amb tomata

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • vol-au-vents
  • tomata de sucar
  • pernil salat
  • sal i oli

Elaboració

Pelarem la tomata i la ratllarem ben fina. ( escorrerem)
Amanirem amb sal i oli al nostre gust.
Farcirem les tartaletes amb la tomata i posarem a sobre una làmina de pernil salat. ( o uns encenalls).

10min

Notes

El pa amb tomata de sempre però amb una presentació ben diferent.

També hi podem combinar formatge o pernil dolç o tonyina,...


Recepta de cuina de Pa amb tomata
D'un mos !
per Mercè Montardit

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2054 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: