Farfalle - Llacets amb formatge stracchino, cansalada i espinacs

Ingredients

  • 500 grams de llacets
  • 150 grams de formatge Stracchino
  • ½ decilitre de llet sencera
  • 150 grams de cansalada
  • 200 grams d'espinacs frescos
  • 1 ceba
  • 30 grams d'oli d'oliva
  • Sal i pebre al gust

3 racions

Elaboració

Tallar la cansalada a tires finíssimes i daurar en una paella fins que estigui cruixent.
Fondre el formatge stracchino amb la llet a foc lent.
En una paella daurar la ceba picada, afegir les fulles d'espinacs i deixar ofegar durant 2 minuts.
Salpebrar.
Coure els llacets en abundant aigua amb sal.
Escórrer quan estiguin al dente, a continuació afegir els espinacs i saltejar a la paella.
Servir sobre un llit de crema de formatge stracchino i utilitzar la cansalada com decoracio, servir ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

791 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Gran recepta, Joan.
m'agradem els espinacs i la veritat és que no els utilitzo massa a la meva cuina. En prenc nota, Gràcies per compartir-la. Una salutació, Mercè
Joan Corminas diu:
Mercedes, gràcies pel teu comentari, la pasta lliga bé amb verdures, jo procuro donar a conèixer receptes que en l'estat espanyol es coneixen poc. Una abraçada joan.c


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!