Carquinyolis
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 150 gr ametlles crues amb pell (tot i que jo amb pell no les tenia)
- 175 gr farina
- 1 culleradeta i mitja de llevat
- 1 pessic de canyella
- 100 gr sucre
- 1 ratlladura llimona
- 1 ou
- 1 rovell per pintar
8 racions
Elaboració
Primerament posem en remull les ametlles i en un bol posem la farina amb el llevat i la canyella, el sucre, la ratlladura de llimona i l’ou, i ho aixafem tot amb una forquilla. Seguidament escorrem bé les ametlles i ho afegim a la massa i amassem amb les mans la massa resultant s'havia de repartir en tres parts, jo ho he fet així, però trobo que han sortit petitons, la propera vegada la dividiré en dues parts. De cadascuna de les parts, després de treballar bé la massa en farem uns bastonets d'uns 2 dits d'amplada i els posarem sobre un paper vegetal en una safata pel forn.
Els pintarem ben pintats amb el rovell (que haurem barrejat amb una mica d'aigua) i ho posarem al forn prèviament escalfat uns 15 minuts a 220º o fins que estiguin ben daurats. Un cop cuits els treurem del forn i deixarem refredar una mica, agafarem un ganivet de tallar el pà, us anirà molt millor que un altre i anem fent talls al biax d'un centimetre d'amplada. Els carquinyolis els tornarem a posar al forn però aquest c
Publica un missatge
op sobre una reixeta de forn uns 5 minuts més i ....... ja els tindreu llestos
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1644 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular