Carquinyolis
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						Recepta per forn
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 150 gr ametlles crues amb pell (tot i que jo amb pell no les tenia)
- 175 gr farina
- 1 culleradeta i mitja de llevat
- 1 pessic de canyella
- 100 gr sucre
- 1 ratlladura llimona
- 1 ou
- 1 rovell per pintar
 8 racions
 8 racions
Elaboració
							Primerament, posem en remull les ametlles i en un bol posem la farina amb el llevat i la canyella, el sucre, la ratlladura de llimona i l’ou, i ho aixafem tot amb una forquilla. 
Seguidament, escorrem bé les ametlles i ho afegim a la massa i pastem amb les mans la massa resultant s'havia de repartir en tres parts, jo ho he fet així, però trobo que han sortit petitons, la pròxima vegada la dividiré en dues parts. 
De cadascuna de les parts, després de treballar bé la massa en farem uns bastonets d'uns 2 dits d'amplada i els posarem sobre un paper vegetal en una safata pel forn. 
Els pintarem ben pintats amb el rovell (que haurem barrejat amb una mica d'aigua) i ho posarem al forn prèviament escalfat uns 15 minuts a 220º o fins que estiguin ben daurats. Un cop cuits els treurem del forn i deixarem refredar una mica, agafarem un ganivet de tallar el pa, us anirà molt millor que un altre i anem fent talls al biax d'un centímetre d'amplada. 
Els carquinyolis els tornarem a posar al forn, però aquest cop sobre una reixeta de forn uns 5 minuts més i. ...... ja els tindreu llestos,
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3680 visites.
 3680 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Galetes
 Galetes 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram