Patates farcides

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 patates mitjanes amb la seva pell cuites al forn
  • 3 talls de pernil dolç
  • 2 cullerada rasa de formatge ratllat
  • 1 tros de formatge (emmental, de bola, etc., algun que es fongui)
  • 1 ou
  • 4 cullerades de nata liquida
  • Uns trossets de mantega
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Escalfar el forn a temperatura forta.
Mentrestant, tallar les patates per la meitat, buidar-les (ha de quedar un casc com de tres milmmetros).
Picar la polpa juntament amb el formatge ratllat, l'ou batut, la nata líquida, sal i pebre al gust.
Picar el formatge i el pernil ben fi, i barrejar amb l'anterior.
Posar en cada patata un trosset de mantega i omplir amb el que hem preparat i sobre de cada patata un tros de formatge que es desfaci bé. Posar al forn quinze minuts perquè s'escalfi tot bé.
En els últims cinc minuts, gratinar y servir tot seguit


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1889 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
Bona recepta! Per cert Joaan, com cous les patates al forn? Gràcies. Una abraçada
Joan Corminas diu:
Benvolguda Angels Jo poso les patates al forn a rostir a uns 180 graus, embolicades en paper d'alumini (de 45 minuts a una hora). Una vegada que estan fetes les trec, les separo per la meitat, i les buido amb la cullereta per fer boletes. Las patates ben rentades es menja tot, la pell de la patata inclosa. Una forta abraçada Joan.C


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!