Crema de mongetes amb alfàbrega

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grs. de mongetes cuites, alfàbrega, 1 patata, 1/2 vas de nata per a cuinar, 1/2 litre de brou de verdures, oli, sal.

4 racions

Utensilis

Turmix o trituradora.

Elaboració

Coeu la patata amb aigua salada. Poseu les mongetes, la patata, la nata, el brou i una mica de sal en un recipient i trinxeu-ho amb la batadora fins que quedi una crema ben fina. Trinxeu les fulles d'alfàbrega amb una mica d'oli. Serviu
la crema amb un rajolí de l'oli d'alfàbrega i alguna fulla damunt.

Notes

Es pot servir en bols individuals. Saludable, ric en fibra. Indicat per les persones que pateixen estrenyiment.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: