Crema de mongetes amb alfàbrega

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grs. de mongetes cuites, alfàbrega, 1 patata, 1/2 vas de nata per a cuinar, 1/2 litre de brou de verdures, oli, sal.

4 racions

Utensilis

Turmix o trituradora.

Elaboració

Coeu la patata amb aigua salada. Poseu les mongetes, la patata, la nata, el brou i una mica de sal en un recipient i trinxeu-ho amb la batadora fins que quedi una crema ben fina. Trinxeu les fulles d'alfàbrega amb una mica d'oli. Serviu
la crema amb un rajolí de l'oli d'alfàbrega i alguna fulla damunt.

Notes

Es pot servir en bols individuals. Saludable, ric en fibra. Indicat per les persones que pateixen estrenyiment.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2051 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!