Copa de torrons i xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grs. de torrons de xixona
  • 150 cl. de llet
  • 300 grs. de xocolata
  • 2 iogurts naturals
  • Mitg got d'aigua

4 racions

Utensilis

Trituradora per els torrons.
Cassó per fondre la xocolata al bany maria.

Elaboració

Tritureu els torrons amb la llet fins que quedin ben cremosos.
Foneu la xocolata amb l'aigua.
Ompliu la copa amb tres capes: una de torrons, una de iogurt i una de xocolata.
Si hi feu servir copes transparents, us quedarà més vistós.

20min

Notes

Utilitzeu copes tipus coctel de gambes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2072 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Anna Voltà Valls diu:
Una recepta per acabar d'aprofitar els torrons que us queden passades les festes. És una recepta calòrica. Menjar avans un àpat lleuger, que tingui poques calories.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: