Copa de torrons i xocolata

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grs. de torrons de xixona
  • 150 cl. de llet
  • 300 grs. de xocolata
  • 2 iogurts naturals
  • Mitg got d'aigua

4 racions

Utensilis

Trituradora per els torrons.
Cassó per fondre la xocolata al bany maria.

Elaboració

Tritureu els torrons amb la llet fins que quedin ben cremosos.
Foneu la xocolata amb l'aigua.
Ompliu la copa amb tres capes: una de torrons, una de iogurt i una de xocolata.
Si hi feu servir copes transparents, us quedarà més vistós.

20min

Notes

Utilitzeu copes tipus coctel de gambes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Anna Voltà Valls diu:
Una recepta per acabar d'aprofitar els torrons que us queden passades les festes. És una recepta calòrica. Menjar avans un àpat lleuger, que tingui poques calories.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: