Pasta de full farcida amb pebrots i brandada de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Paquet de pasta de full congelada o fresca,
  • 1 llauna de pebrots del piquillo o escalivat,
  • 500gr. de brandada de bacallà,
  • 1 enciam,
  • 1 ou,
  • Oli oliva,
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Primer descongelarem la pasta de full ( si està congelada) i l'estirarem sobre el taulell prèviament enfarinat.
Prepararem la brandada de bacallà. Obrirem les llaunes dels pebrots i treurem l'aigua sobrant o amb els que tinguem escalivats sense el suc que pugui haver fet. Amb la brandada, omplirem els pebrots i després farem uns quadrats amb la pasta de full. Damunt de cada quadrat col.locarem un pebrot farcit i farem un farcellet tot aixafant-ne les puntes amb una forquilla per evitar que s'obri durant la cocció. Ho pintarem tot amb rovell d'ou i ho posarem al forn ben calent, a 220o C aproximadament, durant 15 a 20 minuts, fins que la pasta de full hagi pujat i estigui dauradeta. Ho servirem en racions individuals, acompanyat amb enciam tallat ben petit.

1h

Notes

Recepta energètica i molt completa, ja que aporta tots els nutrients bàsics. Fóra recomanable com a plat únic sempre que l'acompanyem amb una bona amanida verda.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1379 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

5 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Magnífica recepta.

Que ens hi posaràs una foto?
Quim Lleonart diu:
Anna, et voldria felicitar, per aquesta recepta que talment sembla una recepta d'alta cuina, encara que no hagi cap foto.
Jo ja me l'imagino en el centre d'un plat ben bonic. Felicitats, i segueix penjant receptes tant magnifiques com aquesta. Quim Lleonart.
Anna Voltà Valls diu:
Moltes gràcies Quim. El dia que la torni a fer a casa penjaré la foto.
Quim Lleonart diu:
Amiga Anna, no cal que et molestis en penjar la foto d'aquesta recepta doncs jo ja me l'imagino com queda en el plat.
Com pots veure, jo gairebé no en penjo de fotos doncs no tinc màquina de fotografiar, peró jo soc dels que pensa que si les receptes s'expliquen correctament, sobren les fotografies no creus?. Rep una forta abraçada. Quim Lleonart.
Josuè O'Donell diu:
Ja veiem que ets bona cuinera... ara ens falta veure si et bona fotògrafa... He he.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!