Crema de mandarina
Ingredients
- 250 gr. mandarines
- Mig got de suc de mandarina
- 4 rovells d'ou
- 60 gr. de fècula de patata o farina de blat de moro
- 80 gr. de sucre
- 2 gots de llet
4 racions
Elaboració
Bateu els rovells amb el sucre, la farina i una mica de llet.
Poseu a bullir la llet amb una mica d'escorça de mandarina uns 2 minuts.
Afegiu el preparat anterior a la llet i quan arrenqui el bull, la crema ja està feta.
Deixeu-la refredar.
20min
Notes
Serviu-la amb copes on haureu posat mandarines tallades a trosses.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1094 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltes gràcies Quim. El dia que la torni a fer a casa penjaré la foto.
Una recepta per acabar d'aprofitar els torrons que us queden passades les festes. És una recepta calòrica. Menjar avans un...
No tinc fotos de la receptes, però quan pugui les posaré