Crema de mandarina

Ingredients

  • 250 gr. mandarines
  • Mig got de suc de mandarina
  • 4 rovells d'ou
  • 60 gr. de fècula de patata o farina de blat de moro
  • 80 gr. de sucre
  • 2 gots de llet

4 racions

Elaboració

Bateu els rovells amb el sucre, la farina i una mica de llet.
Poseu a bullir la llet amb una mica d'escorça de mandarina uns 2 minuts.
Afegiu el preparat anterior a la llet i quan arrenqui el bull, la crema ja està feta.
Deixeu-la refredar.

20min

Notes

Serviu-la amb copes on haureu posat mandarines tallades a trosses.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2067 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: