Rodantxes de taronja amb sucre i canyella
Categoria:
Postres i dolços
Dieta: hipocalòrica
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Taronges grans.
- Sucre.
- Canyella.
4 racions
Utensilis
Un ganivet que talli molt be la fruita.
Elaboració
Es pelen intentant que no quedi gaire pell blanca enganxada a la taronja i es tallen en rodanxes no gaire primes (mitjanes).
Es posen en una plata plana una al costat de l'altre.
S'afegeix sucre per sobre a la mida que cadascú vulgui ( a mi m'agraden ben dolces).
Per sobre si posa canyella en pols (bastanta).
Deixar reposar una estona abans de servir-ho. Agafa més gust tot plegat.
15min
Notes
Es pot acompanyar amb algun licor per sobre, gelat de vainilla, nata....
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3074 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltes gràcies Quim. El dia que la torni a fer a casa penjaré la foto.
Una recepta per acabar d'aprofitar els torrons que us queden passades les festes. És una recepta calòrica. Menjar avans un...
No tinc fotos de la receptes, però quan pugui les posaré