Salsa d'ametlles

Ingredients

  • 100 grs. d'ametlles torrades
  • 1 llimona
  • 100 ml.de fumet de peix
  • 1 ceba
  • Oli d'oliva i sal

Utensilis

Paella

Elaboració

En una paella hi posarem l'oli d'oliva i hi sofregirem la ceba ben trinxada;
quan comenci a daurar-se hi tirarem les ametlles picades i el suc d'una llimona.
Li donarem un parell de voltes i hi afegirem el fumet de peix.
La deixarem reduir una estona i ja estarà a punt per servir.

35min

Notes

Aquesta salsa és ideal per tot tipus de peix, sobretot si està fet a la planxa o al forn.
Si no es té fumet, es pot utilitzar caldo amb pastilla o terrina que sigui bo.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4905 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: