Salsa d'ametlles
Ingredients
- 100 grs. d'ametlles torrades
- 1 llimona
- 100 ml.de fumet de peix
- 1 ceba
- Oli d'oliva i sal
Utensilis
Paella
Elaboració
En una paella hi posarem l'oli d'oliva i hi sofregirem la ceba ben trinxada;
quan comenci a daurar-se hi tirarem les ametlles picades i el suc d'una llimona.
Li donarem un parell de voltes i hi afegirem el fumet de peix.
La deixarem reduir una estona i ja estarà a punt per servir.
35min
Notes
Aquesta salsa és ideal per tot tipus de peix, sobretot si està fet a la planxa o al forn.
Si no es té fumet, es pot utilitzar caldo amb pastilla o terrina que sigui bo.
Etiquetes:
Salsa d'ametlles per peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2701 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltes gràcies Quim. El dia que la torni a fer a casa penjaré la foto.
Una recepta per acabar d'aprofitar els torrons que us queden passades les festes. És una recepta calòrica. Menjar avans un...
No tinc fotos de la receptes, però quan pugui les posaré